Einde schooljaar: 10 Leukste cadeautips voor de juf of meester

Gepubliceerd op 12 juni 2024 om 13:06

Het schooljaar zit er bijna op, en dat betekent dat we eindelijk kunnen stoppen met het eindeloos zoeken naar die vermiste sokken in de ochtend en ons kunnen concentreren op iets veel leukers: het bedanken van de juf of meester! Want laten we eerlijk zijn, deze helden verdienen een medaille voor het overleven van onze kinderen en al hun verhalen over hun huisdieren. Hier zijn tien cadeautips met een flinke dosis humor om de juf of meester te verrassen en te bedanken voor een fantastisch schooljaar. (Een flesje wijn, een doos chocola of een bloemetje kan natuurlijk ook gewoon). 

Het einde van het schooljaar is een perfecte tijd om de juf of meester in het zonnetje te zetten, niet alleen met dankbaarheid, maar ook met een flinke dosis humor. Deze cadeautips zijn niet alleen leuk en origineel, maar zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Dus laten we de superhelden van het klaslokaal bedanken met een knipoog en een lach!

1. De Stressbal 
Deze stressbal helpt bij het wegknijpen van die stress na al die ‘maar juf, waarom?’ vragen.

2. Een Overlevingspakket voor de Zomervakantie
Stel een pakket samen met zonnebrand, een zonnebril, een strandbal en een "doe-het-zelf" cocktailset. Want na een jaar vol snotneuzen en glitters verdient de juf of meester een ontspannen vakantie.

3. Een Gepersonaliseerde Mok 
Een mok met de tekst: "Juffen (of meesters)-brandstof". Want koffie en thee wordt er natuurlijk de hele schooldag door gedronken om een beetje wakker te kunnen blijven. 

4. Een notitieboekje
Geef een notitieboek met de titel: "Wat te doen met al die vrije tijd: ". Perfect voor de juf of meester om alle plannen (of gewoon boodschappenlijstjes) in op te schrijven.

5. Een grappige puzzel
Geef een moeilijke puzzel en schrijf op een kaartje de tekst: "Puzzelen is makkelijker dan deze klas managen" of houdt het bij jezelf: "Puzzelen is makkelijker dan mijn kind ... gemotiveerd te krijgen / zichzelf te laten omkleden voor de gymles / te laten luisteren ..." etc. 

6. Een (voet)bal
Schrijf een kaart met de tekst: "Bedankt voor het opvangen van alle ballen dit jaar!" omdat we allemaal weten hoeveel onverwachte dingen er in een klas kunnen gebeuren.

7. Een t-shirt met een grappige tekst
Een T-shirt met de tekst: "Ik overleefde schooljaar 2024-2025 en alles wat ik kreeg was dit geweldige T-shirt". 

8. Een plantenpot met Humor
Een plantenpot met de tekst: "Bedankt dat je me liet groeien". Voeg een makkelijke kamerplant toe (zoals een vetplant) die zelfs een kind in leven kan houden.

9. Een luxe zeep met een knipoog
Een mooi zeepje met een kaartje er bij met de tekst: "Voor het wegwassen van alle... snotneuzen / glitters / ellende / opgelopen trauma's dit schooljaar".  Maak het zelf persoonlijk door in te vullen wat voor jullie past. 

10. Een foto van de klas in een leuk lijstje
Maak een foto van de klas en plaats deze in een lijstje met een tekst zoals: "De Bende van 2024/2025 - Bedankt voor de Avonturen!" Dit zorgt voor een blijvende herinnering aan de kinderen die ze het afgelopen jaar hebben begeleid.

 

Deel Jouw Ideeën!

Heb jij nog meer hilarische cadeautips of liefdevolle gebaren voor de juf of meester?
Deel ze in de reacties hieronder en laten we samen lachen! 🌟

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.