Ons verhaal

Herinneringen maken met onze kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Naar het strand, ravotten in het bos, een dagje dierentuin of pretpark, op vakantie...
Maar met 3 jonge, enthousiaste en beweeglijke kinderen vonden we het ook vaak spannend. 
In de drukte kwamen wij geregeld ogen en handen te kortEn dus schreven we (ouderwets) ons telefoonnummer op de arm van onze kinderen. Voor het geval dat. Dit bleek telkens weer totaal onpraktisch. Het was lastig om het nummer er strak op te krijgen waardoor het slecht te lezen was. Ook liep het uit, spoelde het weg, vervaagde het veel te snel en liet vlekken achter. Armbandjes en kettingen met contactgegevens gooiden zij al snel af. Zeker als het warm was en op de huid bleef plakken. Dat moest anders. En dus ontwierp ik een S.O.S. Tattoo voor onze eigen kinderen. Een tattoo met levensreddende informatie. Het telefoonnummer om te bellen bij nood en eventuele extra informatie die belangrijk is voor de omgeving om te weten. Het werkte perfect en ik wilde dit delen met de rest van de wereld! Zo werd S.O.S. Tattoo geboren, uit de eenvoudige maar krachtige wens om ouders een beetje meer gemoedsrust te geven. Onze tijdelijke tattoos zijn ontworpen om jouw kind(eren) een extra laagje veiligheid te bieden terwijl ze hun wereld ontdekken. 

Bij S.O.S. Tattoo geloven we in de kracht van voorbereiding en preventie. Onze missie is om mensen te helpen hun kind(eren) te beschermen in noodsituaties door middel van innovatieve, levensreddende tattoos. Veiligheid voor kinderen voorop én leuk om te dragen. Onze kinderen vragen nu zelf om een tattoo op hun arm voordat we weg gaan! 

Wij wensen jullie heel veel fijne én veilige uitjes toe!

 

Liefs, 


S.O.S. Tattoo ...
onmisbare veiligheid